Få et tilbud på en bogholder

Udfyld formularen her på siden så kontakter vi dig

Vi bogfører primært i e-conomic, Dinero og Billy's Billing - du bestemmer selv - dette er de mest populære bogføringssystemer for tiden, som tilbyder dig forskellig funktionalitet alt afhængig af dit behov. Lønregnskaber laver vi i både Danløn og i Dataløn (Bluegarden).

Vi er nemme at tale med

2

Når du ringer til os, så bliver du mødt af medarbejdere, som er nemme at tale med. Vi hjælper og forklarer gerne en ekstra gang. VI svarer altid hurtigt på mails og vores telefoner er åbne alle hverdage mellem 8:00 og 17:00.

3

Konkurrencedygtige priser

For alle vores kunder er prisen en vigtig parameter for samarbejdet. Vi har normale timepriser fra 195 kr. til 395 kr. + moms alt afhængig af den type arbejde, som der skal udføres for dig. Til de helt store opgaver kan vi tilbyde en fuldtidsmedarbejder til 15.000 kr. + moms per måned, hvis opgaven løber i mindst 3 måneder.

1

Du får et moderne bogholderi

3 Gode grunde til at vælge os:

Kontakt mig

Kontaktformular

Udfyld dine kontaktoplysninger her så kontakter vi dig normalt indenfor 1 time i tidsrummet 8:00 til 17:00 mandag til fredag.

* Felt skal udfyldes

Vi bruger kun din email til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi vidergiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Reference:

“Jeg har brugt Dania Regnskab i 5 år til at lave min bogføring og lønsedler for mine ansatte. De er altid hurtige til at svare på mail og jeg føler at min virksomhed bliver prioriteret, selvom det er en lille virksomhed jeg driver.”

Tømrermester Frank Andersen

Indehaver

Copyright 2015 * Dania Regnskab ApS

Hør hvad vi kan hjælpe dig med - klik "play"

Fix the following errors:
Hide